Τις στιγμές που έζησε σε υπόγειο στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού, περιέγραψε η 25χρονη έγκυος.

 

Όπως σημείωσε, όλα ξεκίνησαν όταν βρέθηκε στην Ομόνοια για να φτιάξει το κινητό της τηλέφωνο. Εκεί ένας άνδρας φέρεται να την άρπαξε και να την κακοποίησε σεξουαλικά, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου όταν του είπε για την εγκυμοσύνη της.

 

«Ένας Αφγανός με πήγε σε ένα πάρκο και με… Καταλάβατε. Με τράβηξε από το χέρι και με πήγε εκεί πέρα. Του λέω σε παρακαλώ, άφησε με να φύγω και δεν με άφηνε να φύγω. Του είπα ότι είμαι έγκυος. Δεν τον ένοιαξε καν», είπε αρχικά η 25χρονη.

 

Ενώ ήταν σε κατάσταση σοκ και πήγαινε προς το πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα για να καταγγείλει τον βιασμό της, τρεις άνδρες από το Πακιστάν την προσέγγισαν με το πρόσχημα να τη βοηθήσουν. Όμως τελικά την έβαλαν σε ταξί και την οδήγησαν σε ένα υπόγειο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου ο ένας κράτησε τον ρόλο του τσιλιαδόρου και οι άλλοι δύο την βίαζαν.

 

«Ήταν ένα υπόγειο. Βγαίνω από το ταξί με τραβάει ο ένας μέσα, πάει να κλειδώσει την πόρτα, του λέω σε παρακαλώ φέρε το κλειδί γιατί θα φωνάξω την αστυνομία. Φώναζα "βοήθεια, βοήθεια, σας παρακαλώ μην μου κάνετε τίποτα, μην με σκοτώσετε". Κάποια στιγμή ο ένας.. μετά και ο άλλος με…. βιάσανε», είπε η ίδια. 

 

Αναφορικά με την εγκυμοσύνη της, αναφέρει ότι δεν επηρεάστηκε. «Είναι εντάξει σε καλή κατάσταση το παιδάκι. Πάλι καλά που δεν έπαθε τίποτα το παιδάκι μου αλλιώς θα τα είχα χάσει όλα» σημειώνει και ζητεί την ηθική και νομική της δικαίωση.

 

Η συνήγορος της 25χρονης μιλώντας στο OPEN τόνισε πως πρόκειται για «ένα περιστατικό πρωτοφανές, ένα περιστατικό ιδιαίτερης βαναυσότητας που αγγίζει τα όρια της κτηνωδίας». 

 

 

Προφυλακιστέοι δύο κατηγορούμενοι - Ένας αναζητείται

 

Στο διαμέρισμα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε γενετικό υλικό της 25χρονης, το εσώρουχό της και κομμάτια από τα ρούχα της.

 

Οι τρεις άνδρες από το Πακιστάν συνελήφθησαν, οι δύο προφυλακίστηκαν, ενώ ο τρίτος αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

 

Ο Αφγανός είναι ο τέταρτος δράστης που έχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία. Πρόκειται για έναν 23χρονο ο όποιος και αναζητείται.  Ασφαλείς πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης είναι γνώριμος των αρχών και σεσημασμένος.