Άγιος Δημήτριος: «Αφορμή ήταν μια κοπέλα»- Μαρτυρίες για σφυριά και βαριοπούλες

Συμπλοκή ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο: Μαρτυρίες για σφυριά και βαριοπούλες-Μια κοπέλα φέρεται να ήταν η αφορμή Facebook Twitter
Φωτ.: Sooc
0

Μαρτυρίες για την συμπλοκή ανηλίκων που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Άγιο Δημήτριο κοντά στο Metro Mall κάνουν λόγο για ομάδες με σφυριά και βαριοπούλες.

Η συμπλοκή ανηλίκων οδήγησε σε τρεις τραυματίες, ενώ όπως ανέφερε η ΕΡΤ σε 3 προσαγωγές ανηλίκων αλβανικής καταγωγής προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

«Ήξερα κάποιους από αυτούς, όχι αυτούς που ήρθαν, αυτούς που ήταν ήδη εδώ. Ήρθαν κάτι παιδιά με σφυριά και τους χτύπησαν στο κεφάλι», αναφέρει ένα εκ των παιδιών που βρέθηκαν στο σημείο. 

Αιτία για τη συμπλοκή των ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο φέρεται να ήταν κάποια κοπέλα. 

«Μας πήρε τηλέφωνο η μητέρα του φίλου μου ότι έχει γίνει ένα σκηνικό εδώ πέρα και ήρθαμε μετά από κανένα εικοσάλεπτο να δούμε (…) Ρωτήσαμε τι είχε γίνει μάθαμε ότι κάτι άλλα παιδιά είχαν έρθει με σφυριά και βαριοπούλες και χτυπήσαν κάποια άλλα παιδια» λέει νεαρός στην κάμερα της ΕΡΤ.

Μαρτυρία κάνει λόγο για «ραντεβού για ξύλο» νεαρών από διαφορετικές περιοχές.

«Ήρθαν κάτι “άκυρα” παιδιά από άλλες περιοχές. Είχαν θέματα με κάποια παιδιά από εδώ πέρα και φώναξαν πολλά άτομα για να παίξουν ξύλο μεταξύ τους, χωρίς κάποιο λόγο συγκεκριμένο, επειδή τους κοιτάγανε περίεργα.

Σύμφωνα με όσα είπε ένας άλλος νεαρός ότι όλα έγιναν για μια κοπέλα. «Δεν θυμάμαι πολύ καλά, αλλά ήταν για κάποια κοπέλα, αυτό θυμάμαι μόνο» λέει.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις ανήλικοι. Ένας 17χρονος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ οι άλλοι δυο, ένας 16χρονος και ένας 14χρονος, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Τα τραύματα και των τριών χαρακτηρίζονται ελαφρά και δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συναγερμός στην Πυροσβεστική: 34 φωτιές σε ένα 24ωρο

Ελλάδα / Φωτιές σήμερα: 34 εστίες - Ευχαριστεί πιλότους και πυροσβέστες ο Κικίλιας

Ευχαριστώ θερμά τους πιλότους μας και όλες τις δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας που κατάφεραν να αντιμετωπίσουν έγκαιρα και αποτελεσματικά τις δύσκολες πυρκαγιές που ξέσπασαν σήμερα, γράφει ο υπουργός
NEWSROOM