Συγκλονίζει η μαρτυρία του γιου της 73χρονης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους, η οποία σκοτώθηκε από ληστές που την πάτησαν με το αυτοκίνητό τους, στην προσπάθεια να διαφύγουν. 

 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας περιέγραψε τη στιγμή που οι ληστές παρέσυραν με το αυτοκίνητο και τραυμάτισαν θανάσιμα τη μητέρα του. «Ήρθαν στην πόρτα μας μπροστά. Σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και φώναξαν. Βγήκε η μάνα μου έξω. Εγώ ήμουν με πατερίτσες μέσα κι εκείνη τη στιγμή πήγαν να τη βουτήξουν ή από το λαιμό να της πάρουν το χρυσαφικό της, την αλυσίδα της ή κάτι».

 

Όπως ο ίδιος λέει, ο ίδιος προσπάθησε να τρέξει με δυσκολία, καθώς κινείται με πατερίτσες: «Ήρθαν σε πάλη και μετά την πάτησαν με το αυτοκίνητο. Τη χτύπησαν μπροστά, έπεσε κάτω και μετά πέρασαν από πάνω της. Φώναξε "Γιώργο!", εμένα, έτρεξα στην πόρτα με τις πατερίτσες, μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου, πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι, έβαλαν μπροστά και να την πάτησαν».

 

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο στο 03:55