Άγγελος Ντάβος: Πέθανε ο ιδρυτής της Bingo που έκανε διάσημες τις γκοφρέτες Σερενάτα και Κουκουρούκου

Άγγελος Ντάβος: Πέθανε ο ιδρυτής της Bingo που έκανε διάσημες τις γκοφρέτες Σερενάτα και Κουκουρούκου Facebook Twitter
Το πρωί της Τρίτης άφησε την τελευταία του πνοή ο ιδρυτής του ομίλου Bingo και «μπαμπάς» της Σερενάτα, Άγγελος Ντάβος
0

Πέθανε το πρωί της Τρίτης ο Άγγελος Ντάβος, ο επιχειρηματίας της Bingo με τα διάσημα προϊόντα γκοφρέτας Σερενάτα και Κουκουρούκου.

Ο Άγγελος - Ευάγγελος Ντάβος, τέταρτο παιδί μιας οικογένειας με οκτώ παιδιά, ήταν αυτοδημιούργητος ιδρυτής του ομίλου Bingo που μέχρι σήμερα πρωταγωνιστεί στην αγορά σνακ.

Ο ίδιος γεννήθηκε το 1941, ήταν απόφοιτος δημοτικού, ωστόσο μόνος του διάβασε, έμαθε αγγλικά και με ένα δανεικό κεφάλαιο ξεκίνησε με τη σύντροφό του, Δέσποινα μία μικρή βιοτεχνία ζαχαρωδών, σε ένα υπόγειο στην Κυψέλη. Σύντομα, έμελλε να κατακτήσουν την εγχώρια βιομηχανία τροφίμων με εμβληματικά προϊόντα, όπως Serenata, η Κουκουρούκου, η Αmaretti και διαφημιστικές καμπάνιες που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.

Η επιχειρηματική  αξία  του Αγγελου Νταβού αναγνωρίστηκε με θέσεις σημαντικές όπως αυτή του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχάνων Τροφίμων και του Συνδέσμου Ελλήνων Διαφημιζομένων.

 

Η εξόδιος ακολουθία του Άγγελου Ντάβου θα τελεστεί αύριο Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ