Αγέλη με αγριογούρουνα στην Εκάλη - Πώς και γιατί βρέθηκαν στην περιοχή

Αγέλη με αγριογούρουνα στην Εκάλη - Πώς και γιατί βρέθηκαν στην περιοχή Facebook Twitter
4

Μια αγέλη με αγριογούρουνα έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα στην Εκάλη με τους κατοίκους να ανησυχούν για τους ξαφνικούς επισκέπτες.

Ο δήμαρχος της περιοχής μίλησε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ και είπε πως το μόνο που τα φοβίζει είναι τα σκυλιά.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τα αγριογούρουνα είναι περίπου 14 και ανάμεσά τους είναι και μικρά ζώα. Τα άγρια ζώα έχουν βρει καταφύγιο στη θέση Νάρκισσος και εκτιμάται πως  έχουν κατέβει στην αστική περιοχή από την Πάρνηθα.

Αρχικά είχαν εμφανιστεί περίπου δύο ζώα, αλλά σήμερα είναι πάνω από δέκα καθώς εκτιμάται πως έχουν αναπαραχθεί.

Κάτοικοι της περιοχής έχουν δώσει στη δημοσιότητα βίντεο τα οποία έχουν καταγράψει τα αγριογούρουνα να κυκλοφορούν σε δρόμους και αυλές κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Δεν θέλουμε να τα σκοτώσουμε, αλλά να τα περιορίσουμε και να τα επιστρέψουμε στο φυσικό τους περιβάλλον» είπε ο δήμαρχος και σημείωσε πως οι κάτοικοι θα πρέπει να είναι λίγο προσεχτικοί στις μετακινήσεις τους.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Alpha ο δήμος της περιοχής είναι σε συνεργασία με το δασαρχείο και αναζητούν τρόπο για να τα κάνουν να επιστρέψουν στην Πάρνηθα.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM
Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
να 'τανε η ζηλεια ψωρα...γιατι πρέπει να είναι παρανομα τα σπίτια δηλαδή?Αυτό το πράγμα που στην Ελλάδα ότι δε φτάνουμε, το φθονούμε και το κατηγορούμε είναι που μας πάει πίσω τόσα χρόνια...