Αφέθηκε ελεύθερος ο δήμαρχος Μυκόνου- Με εντολή της εισαγγελέως Σύρου

Αφέθηκε ελεύθερος ο δήμαρχος Μυκόνου Facebook Twitter
Eurokinissi/Φωτογραφία Αρχείου
0

Ελεύθερος αφέθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, ο Δήμαρχος Μυκόνου.

Ο Κωνσταντίνος Κουκάς είχε συλληφθεί νωρίτερα στο πλαίσιο του αυτοφώρου ενώ αφέθηκε ελεύθερος με εντολή της εισαγγελέως Σύρου.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, τα ξημερώματα της Τρίτης ο δήμαρχος πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις στην παραλία Καλό Λιβάδι, τις οποίες οργάνωσαν οι κάτοικοι «για να καθαρίσει η παραλία από αυθαιρεσίες.»

Τρία σκαπτικά μηχανήματα της δημοτικής Αρχής γκρέμισαν εγκαταστάσεις που φέρεται να έχτισε ξενοδόχος της περιοχής, τρεις ώρες αφότου εξέπνευσε η πενθήμερη προθεσμία που του είχε δοθεί. 

Ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και σύμβουλοι έδωσαν εντολή και μπουλντόζες καθάρισαν την περιοχή, υλοποιώντας την «ομόφωνη  απόφαση του  Δημοτικού Συμβουλίου», σύμφωνα με το τοπικό cyclades24.gr

Διαδικασία αυτόφωρου είχε κινηθεί και για τους αντιδημάρχους που βρέθηκαν στο σημείο Αλέκο Κουκά, Ιάκωβο Δακτυλίδη και Ντίνα Σαμψουνη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκέπαστρο Καλατράβα

Ελλάδα / Στέγαστρο Καλατράβα: «Το ορθό θα ήταν να παραμείνει κλειστό για την επόμενη διετία»

Ο Χρήστος Ροδόπουλος, επισκέπτης καθηγητής Δομικής Ακεραιότητας στο Monash University και μέλος της Εθνικής Επιτροπής ΕΛΟΤ, δίνει στη LiFO απαντήσεις σε ερωτήματα που δεν απαντά κανείς μέχρι τώρα και αφορούν την ασφάλεια του σταδίου και «συμβόλου» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΚΟΥΝΤΑΣ