68χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε ποδηλάτες στη Θεσσαλονίκη

68χρονος οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε ποδηλάτες στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
φωτογραφία αρχείου
1

 


Δύο νεαρά αγόρια,  μέλη ποδηλατικού συλλόγου νοσηλεύονται μετά το ατύχημα με Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στο δρόμο Χορτιάτη - Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Αστυνομία, οι δύο τραυματίες είναι 19 ετών, ενώ ο πρώτος που τραυματίστηκε πιο σοβαρά διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ ο δεύτερος που τραυματίστηκε πιο ελαφρά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «'Αγιος Παύλος».

Τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης την οποία διενεργεί η Τροχαία, αναφέρουν πως το τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 10.20 π.μ., σε απόσταση 500 μέτρων από τη διασταύρωση του Αγ. Βασιλείου.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο 19χρονοι κινούνταν μαζί με δύο ακόμη ποδηλάτες- συναθλητές τους, στο ρεύμα προς Χορτιάτη, ενώ το αθηναϊκό πρακτορείο μεταδίδει πως ο 68χρονος οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.


Υπό συνθήκες που ερευνώνται, το όχημα του 68χρονου παρέσυρε τους δύο από τους τέσσερις ποδηλάτες, με συνέπεια να τους τραυματίσει. Οι υπόλοιποι ποδηλάτες είναι καλά στην υγεία τους.


Αμέσως κλήθηκαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τους νεαρούς ποδηλάτες σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης ενώ ο 68χρονος οδηγός συνελήφθη.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Pizza Fan απέλυσε τον Πάρι Ρούπο επειδή το απαίτησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ελλάδα / Η Pizza Fan απέλυσε τον Πάρι Ρούπο επειδή το απαίτησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Ορισμένα αστεία από πρόσφατη παράσταση του Πάρι Ρούπου χαρακτηρίστηκαν από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «ανθελληνικά», με τον ίδιο να προχωρά μάλιστα σε προσωπική επίθεση, αποκαλώντας τον κωμικό «ακροαριστερό σκουπίδι»
LIFO NEWSROOM
Βοιωτία: «Πρέπει να βρούμε κάποια να κάνει τη μάνα μου» - Η 62χρονη ήθελε να φύγει στο εξωτερικό

Ελλάδα / Βοιωτία: «Πρέπει να βρούμε κάποια να κάνει τη μάνα μου» - Η 62χρονη ήθελε να φύγει στο εξωτερικό

Οι έρευνες των Αρχών έχουν εστιάσει στις συνθήκες θανάτου της μητέρας της 62χρονης - Την ίδια ώρα αποκαλύφθηκε πως το σπίτι στο οποίο κατοικεί ανήκει στον γιο της
LIFO NEWSROOM
Μαρινέλλα: «Τα μάτια της εξακολουθούν να είναι κλειστά» - Ένας χρόνος μετά την κατάρρευση της σπουδαίας τραγουδίστριας στο Ηρώδειο

Ελλάδα / Μαρινέλλα: «Τα μάτια της εξακολουθούν να είναι κλειστά» - Ένας χρόνος μετά την κατάρρευσή της στο Ηρώδειο

Σήμερα είναι ακριβώς ένας χρόνος, από την ημέρα που η Μαρινέλλα κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου, λίγη ώρα μετά την έναρξη της μεγάλης συναυλίας της
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πολύ κακώς αν οδηγούσε ο οδηγός του Ι.Χ. στο αντίθετο ρεύμα αλλά εδώ που τα λέμε οι ποδηλάτες κατά την πλειοψηφία τους δεν προσέχουν καθόλου στούς δρόμους.Πάνε όπου και όπως τους κατέβει παραβιάζουν όλα τα σήματα καθώς και τα φανάρια, ανεβαίνουν σε πεζοδρόμια οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα δεν φοράνε κράνος κλπ κλπ...Μήπως πρέπει κάποια στιγμή να γίνουν υποχρεωτικά μαθήματα οδήγησης και οδικής συμπεριφοράς και σε αυτούς ?