Ένα pitching event διαφορετικό από τα άλλα, με αληθινές και όχι τέλειες ιστορίες, διοργανώνεται την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Impact Hub Athens με την υποστήριξη των Goethe-Institut Athen, Uidu, Ashoka, ChangemakerXchange και Impact HUB Athens.

 

Τι μας εμποδίζει να μιλήσουμε για την αποτυχία μας; Πώς μπορούμε να μάθουμε μέσα από λάθη άλλων; Πόσο σημαντικό είναι να μοιραζόμαστε τις δυσκολίες; Τι δυσκολίες μπορεί να υπάρξουν όταν το επιχειρείν έχει στόχο τον κοινωνικό αντίκτυπο; Το Pitch Your Failure καλεί 4 κοινωνικούς επιχειρηματίες και πολιτιστικούς διαχειριστές από το Μαρόκο, την Ισπανία, την Ελλάδα και την Κύπρο, να μιλήσουν για την αποτυχία τους.

 

Το Pitch Your Failure είναι μία σειρά events που διοργανώνονται σε πόλεις της Ευρώπης και των χωρών της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους νέους κοινωνικούς επιχειρηματίες και όσους θέλουν να δημιουργήσουν ή έχουν ήδη μία πρωτοβουλία, σχετικά με τη διαχείριση της αποτυχίας και της δυσκολίας.

 

Η Αθήνα είναι η τρίτη στάση του PYF, μετά τη Ρώμη και το Βερολίνο. Η ομάδα του PYF αποτελείται από νέους κοινωνικούς επιχειρηματίες που ζουν και εργάζονται σε χώρες της Μεσογείου, όπου η έννοια της κοινωνικής επιχειρηματικότητας είναι ακόμα μια έννοια δυσνόητη και απόμακρη, συνδεδεμένη ίσως με την αποτυχία.

 

Συναντήθηκαν στο πρόγραμμα ChangemakerXchange στο Παλέρμο τον Δεκέμβριο του 2016, και αποφάσισαν να συνεργαστούν για να απομυθοποιήσουν κάτι που είχαν όλοι ως κοινό χαρακτηριστικό: τον φόβο της αποτυχίας.

 

Πρόγραμμα

Καλωσόρισμα & εισαγωγή από την Greta Rossi εκ μέρους της ομάδας του PYF

 

Ομιλίες «αποτυχίας»:

- Sanaa Afouaiz, Μαρόκο, Ιδρύτρια της Womenpreneur

- Juan López - Aranguren Blázquez, Ισπανία, Συνιδρυτής της Basurama

- Christos Papamichael, Κύπρος, Ιδρυτής της Liminal

- Argyro Barata, Ελλάδα, Συνιδρυτής της FEAST Greece

 

Storytelling σε μικρές ομάδες

Q&A

Networking

 

Info

Pitch Your Failure

Impact Hub Athens, Καραϊσκάκη 28, Αθήνα

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, 19:00 – 21:00

Περιορισμένες θέσεις, κάντε δωρεάν κράτηση στο https://tinyurl.com/y89lmljn

Πληροφορίες για τους ομιλητές: https://pitchyourfailure.org/events/athens