Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου: Την ερχόμενη Δευτέρα θεωρώ ότι θα ανοίξει το λιανεμπόριο

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου: Την ερχόμενη Δευτέρα θεωρώ ότι θα ανοίξει το λιανεμπόριο Facebook Twitter
Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου: Την ερχόμενη Δευτέρα θεωρώ ότι θα ανοίξει το λιανεμπόριο (Eurokinissi)
0

Την εκτίμηση ότι το άνοιγμα του λιανεμπορίου μπορεί και να γίνει την επόμενη Δευτέρα, έκανε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Σταύρος Καφούνης.

«Την ερχόμενη Δευτέρα θεωρώ ότι το λιανεμπόριο θα ανοίξει. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να λειτουργήσει με οποιοδήποτε τρόπο του έχει προταθεί» είπε ο κ. Καφούνης μιλώντας στο Mega.

Επισήμανε δε, ότι «Το υπουργείο Ανάπτυξης στέκεται στο πλευρό της πραγματικής οικονομίας, και οι προσπάθειες όλων είναι να επαναλειτουργήσουμε με ασφάλεια».

Αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει αν ξανανοίξει το λιανεμπόριο ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου τόνισε ότι θα ανάλογα με την πορεία των κρουσμάτων θα προτείνουν είτε το click away είτε το click inside.

«Η αίσθηση που έχω είναι ότι μπορούμε να ανοίξουμε την ερχόμενη Δευτέρα με ασφάλεια» κατέληξε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM