Αλεξανδρούπολη: Προβλήματα λόγω της βροχής, επιχείρηση για την απομάκρυνση μαθητών από σχολείο

Αλεξανδρούπολη: Προβλήματα λόγω της βροχής, επιχείρηση για την απομάκρυνση μαθητών από σχολείο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Σοβαρά προβλήματα δημιούργησε η ισχυρή βροχή στον δήμο Αλεξανδρούπολης, ενώ αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου στον οικισμό του Απαλού.

«Υπάρχει έντονη βροχόπτωση στην περιοχή η οποία έχει περικλείσει το Δημοτικό σχολείο του Απαλού. Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί είναι μέσα με ασφάλεια και περιμένουμε να κοπάσει η βροχή για να κάνουμε παρέμβαση. Δεν αφήνουμε να κάνει καμιά προσέγγιση κανένας γονιός στο Δημοτικό σχολείο», δήλωσε στην ΕΡΤ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ηλίας Δαστερίδης.

Σε ανάρτηση ο δήμος ανέφερε ότι η πυροσβεστική υπηρεσία, η αστυνομία, η Πολιτική Προστασία και στρατός βρίσκονται στο σημείο, για την ασφαλή απομάκρυνση μαθητών και εκπαιδευτικών.

Με απόφαση δημάρχου αναστέλλεται η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του #Απαλού, λόγω των έντονων...

Δημοσιεύτηκε από Δήμος Αλεξανδρούπολης στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2021

Νωρίτερα, ο δήμος είχε καλέσει τους κατοίκους της περιοχής αεροδρομίου- Απαλού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και των θυελλωδών ανέμων.

Προβλήματα υπάρχουν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή του αεροδρομίου, όπου το νερό έχει καλύψει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να κλείσει το οδικό δίκτυο Αλεξανδρούπολη- Φέρες, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM