Ναύπλιο: Έβγαλαν τα θρανία έξω σε δημοτικό σχολείο, έκαναν μάθημα στην αυλή

Ναύπλιο: Έβγαλαν τα θρανία έξω σε δημοτικό σχολείο, έκαναν μάθημα στην αυλή Facebook Twitter
0

Μάθημα στην αυλή έκαναν παιδιά σε δημοτικό σχολείο του Ναυπλίου, επειδή η αίθουσα διδασκαλίας ήταν πολύ μικρή για τα μέλη της τάξης.

Σε δημοτικό σχολείο του Αγίου Ανδριανού Ναυπλίου έβγαλαν τα θρανία έξω και το μάθημα έγινε στην αυλή. Αυτή η «λύση» βρέθηκε την ημέρα που άνοιξαν ξανά τα δημοτικά σχολεία, προκειμένου να δημιουργηθεί συνωστισμός στην αίθουσα των 15 τ.μ., που έπρεπε να φιλοξενήσει 15 μαθητές και τη δασκάλα τους.

«Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι υπάρχει έλλειψη σωστού σχεδιασμού», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Ντέμος, πρόεδρος του συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Αργολίδα.

«Το πρόβλημα με την αίθουσα προϋπήρχε, αλλά δεν λήφθηκαν τα μέτρα που έπρεπε», συμπλήρωσε και εξήγησε ότι μία λύση είναι να χρησιμοποιηθεί αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου, που είναι κοντά στο σχολείο, αφού ελεγχθεί από την επιτροπή καταλληλότητας. «Αυτό έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό», τόνισε.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΟΜΟΙ

Ελλάδα / Σε πλήρη λειτουργία οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής - Πού θα αναρτώνται τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέσα σε μόλις δύο ημέρες εντοπίστηκαν περίπου 130 παραβάσεις, με την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη να αποτελεί την πιο συχνή
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: Δεν ήθελε να μαθευτεί ο θάνατός τους για να μην του πάρουν το σπίτι, υποστήριξε ο γιος

Ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν πριν από τρεις μήνες, όμως ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι οι σοροί βρίσκονταν στο διαμέρισμα για πάνω από έναν μήνα
THE LIFO TEAM