Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Η Εκκλησία είναι έτοιμη για όλα

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Η Εκκλησία είναι έτοιμη για όλα Facebook Twitter
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Η Εκκλησία είναι έτοιμη για όλα (Eurokinissi)
0

Το δικό του μήνυμα για την ημέρα των Θεοφανείων σε μία δύσκολη εποχή λόγω των έκτακτων μέτρων του lockdown, έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

«Του χρόνου με υγεία ενωμένοι όλοι μαζί να γιορτάσουμε κάτω από άλλες συνθήκες και να νιώσουμε ελεύθεροι το μεγαλείο της πίστης μας, της ορθοδοξίας, της παράδοσης» είπε χαρακτηριστικά εξερχόμενος από τη Μητρόπολη Αθηνών.

Απαντώντας σε δημοσιογράφους, ο Αρχιεπίσκοπος σημείωσε ότι μίλησε με τον Πρωθυπουργό και αναφέρθηκαν σε «όσα πέρασαν και όσα περιμένουμε».

Επεσήμανε, πως «σήμερα έχουμε μια μεγάλη μέρα. Πρέπει να προβληματιστούμε με την γνώση της ιστορίας. Και η ιστορία μας λέει ότι κάνει κύκλους η ζωή. Μέσα σε αυτούς τους κύκλους ζούμε και εμείς.

»Όποιος ξέρει ιστορία πάντα περιμένει περίεργα πράγματα. Η Εκκλησία είναι για όλα έτοιμη», ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Απαντώντας δε σε ερώτηση, για το αν τηρούνται τα μέτρα ο Αρχιεπίσκοπος απάντησε: «Κοιτάξτε γύρω σας τι μέτρα έχει λάβει η Εκκλησία και μετά πηγαίντε στις παραλίες και στις πλατείες».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM