Θεσσαλονίκη: «Δύο αδέλφια 12 και 14 ετών σκότωσαν έναν 86χρονο άνδρα για 200 ευρώ»

Θεσσαλονίκη: «Δύο αδέλφια 12 και 14 ετών σκότωσαν έναν 86χρονο άνδρα για 200 ευρώ» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Δύο ανήλικοι κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία ενός 86χρονου, τον οποίον λήστεψαν και σκότωσαν μέσα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα βρίσκονται δυο αδέλφια μόλις 12 και 14 ετών, τα οποία κατηγορούνται ότι εισέβαλαν στη μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη για ληστέψουν τον ηλικιωμένο, ενώ η γιαγιά και ο παππούς τους έπαιζαν το ρόλο τσιλιαδόρων. Στη συνέχεια του άρπαξαν περίπου 200 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

Οι αστυνομικοί της ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και μαζί με μαρτυρίες περιοίκων κατάφεραν να φτάσουν στους δύο ανήλικους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ανήλικοι ομολόγησαν και περιέγραψαν την εισβολή τους στο σπίτι του θύματος. Η σύλληψή τους έγινε στην Ανω Πόλη.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM