Απεργία την Πρωτομαγιά

Οργή για τον δήμαρχο Ζακύνθου: Χαρακτήρισε ΑΜΕΑ ως «σακατεμένους» [ΒΙΝΤΕΟ]

Οργή για τον δήμαρχο Ζακύνθου: Χαρακτήρισε ΑΜΕΑ ως «σακατεμένους» [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
0

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις δηλώσεις του δημάρχου Ζακύνθου, Νικήτα Αρετάκη, με αφορμή την επιδοτούμενη πρόσληψη ΑμεΑ και ατόμων από ευπαθείς ομάδες, τους οποίους χαρακτήρισε ως «σακατεμένους». 

Ο Νικήτας Αρετάκης, προχώρησε στις επίμαχες δηλώσεις κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΖ, στις 20 Νοεμβρίου, όταν κατατέθηκε πρόταση για να προσληφθούν μέσω ΟΑΕΔ μέλη ευπαθών ομάδων και ΑμεΑ στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΖ), στην οποία είναι πρόεδρος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο ενδεχόμενο πρόσληψης τους, ο δήμαρχος Ζακύνθου τους χαρακτήρισε «σακατεμένους» και «άσχετους».

«Αυτό το μπάχαλο της επιχείρησης θέλεις εσύ, έτσι; Να πάρουμε επιδοτούμενους, να πάρουμε άσχετους να δουλεύουν ένα διάστημα και να φεύγουν μετά, να μην έχουν επιμέτρηση, να μην έχουμε οργάνωση στο τμήμα και περιμένεις να πάμε μπροστά. Με επιδοτούμενους και με ανθρώπους που δεν μπορούν να δουλέψουν, σακατεμένους, θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Με σακατεμένους θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ, έτσι; Με αυτούς θα πάει μπροστά η ΔΕΥΑΖ;», είπε απευθυνόμενος σε συνομιλήτριά του, προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN TV, όταν ο δήμαρχος αντιλήφθηκε τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του, είπε πως ο χαρακτηρισμός δεν αφορούσε στα ΑμεΑ

 
Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ