Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μεταξύ νεαρών και αστυνομικών - Επιχείρησαν να βεβαιώσουν πρόστιμα λόγω lockdown [ΒΙΝΤΕΟ]

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μεταξύ νεαρών και αστυνομικών - Επιχείρησαν να βεβαιώσουν πρόστιμα λόγω lockdown [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μεταξύ νεαρών και αστυνομικών - Επιχείρησαν να βεβαιώσουν πρόστιμα λόγω lockdown
0

Επεισόδιο μεταξύ νεαρών που έπαιζαν σε γήπεδο μπάσκετ και αστυνομικών σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μεταδίδει το thestival.gr οι αστυνομικοί έφτασαν στην περιοχή της Ευαγγελίστριας στη Θεσσαλονίκη και όταν ζητήθηκε από τους νεαρούς να αποχωρήσουν, εκείνοι απάντησαν με ύβρεις και χειρονομίες.

Όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να βεβαιώσουν πρόστιμο σε έναν από τους νεαρούς για παράβαση των έκτακτων μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού, εκείνος αρνήθηκε και στη συνέχεια οι αστυνομικοί φέρονται να δέχτηκαν επίθεση από τους νεαρούς, που βρίσκονταν στο σημείο.

Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης. Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Ακολούθησαν τέσσερις προσαγωγές ενώ τραυματίστηκε ένας αστυνομικός της ομάδας Ζ, καθώς καταδίωκε μια μηχανή με δυο από τους προσαχθέντες.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση τριάντα λεπτά μετά το επεισόδιο προσήχθησαν ακόμη δυο άτομα στην οδό Π. Π. Γερμανού.

Το ένα άτομο παραδόθηκε και το δεύτερο καταδιώχτηκε εντός πολυκατοικίας από αστυνομικούς της δίκυκλης ΟΠΚΕ. Τα άτομα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της κρατικής ασφάλειας, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thestival.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ