Απεργία την Πρωτομαγιά

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε η 15χρονη κόρη της γυναίκας - Τη μαχαίρωσαν ενώ κοιμόταν

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε η 15χρονη κόρη της γυναίκας - Τη μαχαίρωσαν ενώ κοιμόταν Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
0

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας μιας 50χρονης μητέρας στην Αγία Βαρβάρα με μαχαίρι.

Η 15χρονη κόρη του θύματος ομολόγησε την εμπλοκή της στο φονικό, ενώ η αστυνομία εξετάζει την συμμετοχή και τρίτου προσώπου στο φονικό, το οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις τόσο με την 15χρονη όσο και με τον 17χρονο φίλο της, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».


Η νεαρή φέρεται να παραδέχτηκε ότι σχεδίασε τον φόνο μαζί με τον σύντροφό της και ήταν παρούσα στο σπίτι κατά τη δολοφονία της γυναίκας. Μιλώντας στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών, φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν άντεχε την καταπίεση και τους τσακωμούς με την 50χρονη μητέρα της και αποφάσισε μαζί με τον 17χρονο να τη δολοφονήσουν, ζητώντας βοήθεια ενός 16χρονου Έλληνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προέκυψε πως οι δύο ανήλικοι είχαν επιχειρήσει δύο φορές να δολοφονήσουν την γυναίκα και κατονόμασαν στους αστυνομικούς τον 16χρονο Έλληνα που, κατά τους ίδιους, ήταν αυτός που σκότωσε την 50χρονη.

Στην ομολογία τους, οι ανήλικοι φέρεται να είπαν ότι αποφάσισαν να κάνουν τη δολοφονία πριν από έναν μήνα. Αρχικά αγόρασαν χάπια, τα φέρεται να έριξαν στον καφέ της 50χρονης ενώ η δεύτερη απόπειρα φέρεται να έγινε με δηλητήριο - χωρίς αποτέλεσμα. 

Η γυναίκα είχε χάσει πριν περίπου ένα χρόνο τον σύζυγό της και εργαζόταν ως καθαρίστρια για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε νεκρή, λίγο μετά τις 8μμ, στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, το θύμα ήταν δεμένο χειροπόδαρα με ιμάντες και έφερε τραύματα από μαχαιριές στο πρόσωπο και τον λαιμό. Στο σπίτι αρκετά στοιχεία συνηγορούσαν πως κάποιο το είχαν «ψάξει», χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ίχνη παραβίασης.

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή αναζήτησαν την 15χρονη κόρη της που είχε εξαφανιστεί και τα ξημερώματα της Κυριακής η μαθήτρια εντοπίστηκε στις Σέρρες, σε ένα όχημα μαζί με τον Ρουμάνο φίλο της, σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας για τα περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας λόγω lockdown. 

Ο 17χρονος φίλος τις ανήλικης, σεσημασμένος για ναρκωτικά, διέμενε στο υπερυψωμένο ισόγειο της Αγίας Βαρβάρας και φέρεται να είχε καθημερινές προστριβές με τη μητέρα της φίλης του. 

«Η εμπλοκή της ερευνάται απο την Αστυνομία. Σε καθε περίπτωση οποιαδήποτε ευθύνη της θα αντιμετωπιστεί από τη δικαιοσύνη συμφωνα με το δίκαιο ανηλίκων» δήλωνε το πρωί ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την 15χρονη, Σπυρος Δημητρίου.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ