Νίκη Κεραμέως: Θετική στον κορωνοϊό η υπουργός Παιδείας - Η ανάρτηση στο Twitter

Νίκη Κεραμέως: Θετική στον κορωνοϊό η υπουργός Παιδείας - Η ανάρτηση στο Twitter Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η κα Κεραμέως το ανακοίνωσε η ίδια στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter.

«Ο σύζυγός μου εμφάνισε συμπτώματα #covid19 και ελεγχθήκαμε και οι δύο. Τα αποτελέσματα και των δύο βγήκαν θετικά» γράφει η υπουργός, προσθέτοντας πως η ίδια παραμένει ασυμπτωματική και έχει τεθεί σε απομόνωση. 

Θετικός στον κορωνοϊό είχε βρεθεί χτες και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης.

Αν και είχε ψηφίσει επιστολικά στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής την Κυριακή, σύμφωνα με πληροφορίες τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί σε συγκεκριμένη υπηρεσία της Βουλής και για τον λόγο αυτό, αρκετοί υπάλληλοί της συγκεκριμένης υπηρεσίας έχουν τεθεί σε καραντίνα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM