Ίδρυμα Ευγενίδου: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού σε πνευμονολογική κλινική του «Σωτηρία»

Ίδρυμα Ευγενίδου: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού σε πνευμονολογική κλινική του «Σωτηρία» Facebook Twitter
0

Δωρεά εργαστηριακού και υγειονομικού εξοπλισμού, ύψους 162.890 ευρώ, έκανε το Ίδρυμα Ευγενίδου στην 7η Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου «Σωτηρία».

H δωρεά αφορά στην αγορά και τοποθέτηση ολοκληρωμένου και σύγχρονου συστήματος βρογχοσκόπησης, εξειδικευμένου για ασθενείς με Covid-19, εξοπλισμένο με πλήρη πύργο βρογχοσκοπήσεων, πλυντήριο ενδοσκοπίων Series 1 και σύστημα αποστείρωσης και ασφαλούς αποθήκευσης 8 ενδοσκοπίων για τον πλήρη έλεγχο της επιμόλυνσης.

Ίδρυμα Ευγενίδου: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού σε πνευμονολογική κλινική του «Σωτηρία» Facebook Twitter

Επιπλέον, το Ίδρυμα Ευγενίδου εξοπλίζει πλήρως 10 δωμάτια, δωρίζοντας 30 νοσοκομειακές κλίνες μοντέλο VIDA, 30 στρώματα και 30 κομοδίνα με τραπεζοτουαλέτα, για την ποιοτικότερη περίθαλψη των ασθενών.

Στόχος της συγκεκριμένης δωρεάς του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι η συμβολή στην κάλυψη των αναγκών του ΕΣΥ και ειδικότερα του νοσοκομείου «Σωτηρία», προκειμένου να αντιμετωπισθούν με τον αποτελεσματικότερο και ασφαλέστερο τρόπο τα κρούσματα κορωνοϊού, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ίδρυμα Ευγενίδου: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού σε πνευμονολογική κλινική του «Σωτηρία» Facebook Twitter

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ευγενίδου, Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης, ευχαρίστησε όλους τους επαγγελματίες Υγείας του νοσοκομείου και της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής, που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα κρούσματα κορωνοϊού με υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς που έχουν ανάγκη.

«Είναι καθήκον όλων μας να στηρίζουμε την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 φροντίζοντας για τις ανάγκες των νοσοκομειακών ιδρυμάτων της χώρας. Το Ίδρυμα Ευγενίδου, βασικός σκοπός του οποίου είναι η συμβολή στην τεχνική παιδεία της χώρας μας, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης στέκεται αρωγός της πολιτείας, οποτεδήποτε έκτακτες συνθήκες το απαιτούν», σημείωσε ακόμη.

Η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του «Σωτηρία», Μίνα Γκάγκα, έκανε λόγο για πολύ σημαντική δωρεά, που βελτιώνει τις υπηρεσίες υγείας στο νοσοκομείο και τη κλινική, «βοηθά στη γρήγορη και ορθή διάγνωση των ασθενών και βελτιώνει τις συνθήκες νοσηλείας τους».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ