Ανοιχτό το ενδεχόμενο ματαίωσης της ΔΕΘ - Προς αποφυγή συνωστισμού

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ματαίωσης της ΔΕΘ - Προς αποφυγή συνωστισμού Facebook Twitter
0

Το ενδεχόμενο ματαίωσης της φετινής ΔΕΘ, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη και ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, φέρεται να εξετάζει η κυβέρνηση. 

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν θα περιμένουμε από τον πρωθυπουργό ανακοινώσεις ελαφρύνσεων και άλλων μέτρων για την οικονομία από την κυβέρνηση στη φετινή ΔΕΘ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είπε χαρακτηριστικά «κατ΄αρχάς να γίνει η Έκθεση», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η διοργάνωσή της δεν είναι ακόμη βέβαιη.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε σε μία φάση που παρατηρούμε όλα τα δεδομένα τα επιδημιολογικά και είμαστε σε θέση να αναπροσαρμόζουμε τη στρατηγική μας. Το θέμα είναι ότι μέσα στις αρχές του Φθινοπώρου ότι και να γίνει θα δείτε το σχέδιο μας, γιατί δεν μπορεί να κατατεθεί το σχέδιο μας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή χωρίς να έχει προηγηθεί εσωτερική διαβούλευση».

Ακόμη, ανέφερε ότι «φέτος είναι μία χρονιά που είδαμε να αναβάλλονται Ολυμπιακοί Αγώνες. Βλέπουμε ότι πολύ μεγάλα γεγονότα στην Ευρώπη για παράδειγμα όπως το Οkotberfest 2020 στη Γερμανία αναβάλλεται. Εμείς θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή των ειδικών. Δεν θα κάνουμε τίποτα διαφορετικό».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM