ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: H δίδυμη αδελφή κατέθεσε πληροφορίες για «πρώτο ραντεβού»

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: H δίδυμη αδελφή κατέθεσε πληροφορίες για «πρώτο ραντεβού» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση θανάτου μιας 16χρονης στα Τρίκαλα, που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μπροστά από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία σε λόφο της περιοχής.

Οι αρχές έχουν αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα καθώς δεν έχει αποδειχθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία, ή εγκληματική πράξη.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, νέα στοιχεία έρχονται στο φως μετά την αποκάλυψη της αδερφής του θύματος για μεταμεσονύχτιο ραντεβού που είχε η 16χρονη με έναν 27χρονο αστυνομικό τον οποίο είχε πρόσφατα γνωρίσει. «Βγήκαν πρώτη φορά χθες. Αυτός είναι πολύ μεγαλύτερός της, είναι 27 χρονών. Ανησυχήσαμε, το είπα στους δικούς μου ότι η αδερφή μου έχει φύγει».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της δίδυμης αδελφής της το κορίτσι έφυγε από το σπίτι του στις 2 το πρωί για να πάει στο ραντεβού. Υπήρξε τηλεφώνημα από την άτυχη κοπέλα προς τη αδερφή της, όπου δεν διευκρινίστηκε αν έχει συμβεί κάτι. Λίγο αργότερα άρχισαν να την αναζητούν οι δικοί της, ενώ ειδοποίησαν και την αστυνομία.

Η 16χρονη βρέθηκε νεκρή, το πρωί της Τετάρτης, από υπαλλήλους του δήμου καθαριότητας Τρικκαίων, στην είσοδο εκκλησίας στην περιοχή του λόφου του Προφήτη Ηλία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός έφερε τραύματα και σημάδια και για την ώρα δεν έχει διευκρινιστεί αν προκλήθηκαν από κάποια πιθανή πτώση ή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. 

Ο πατέρας και η δίδυμη αδερφή της άτυχης κοπέλας, σε δηλώσεις τους στον ΑΝΤ1, αρνήθηκαν το σενάριο της αυτοκτονίας και ζήτησαν να διελευκανθεί η υπόθεση.

«Έφυγε το λουλούδι μου, δεν πιστεύω ότι έπεσε μόνη της. Κάποιος να μου πει. Θέλω να βρεθεί η αλήθεια. Είναι αδύνατο να σκαρφάλωσε μόνη της στη σκαλωσιά, να περπάτησε ισορροπώντας και να έπεσε στην είσοδο του ναού» δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο πατέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους υπάλληλους καθαριότητας που εντόπισαν την 16χρονη έξω από την εκκλησία, περιέγραψε: «Είδαμε την κοπέλα κάτω, σε απόσταση 10 μέτρων και σταματήσαμε. Μείναμε άφωνοι μέσα στο αυτοκίνητο».

Σε κάθε περίπτωση, η ιατροδικαστική εξέταση πρόκειται να δώσει απαντήσεις, ενώ η οικογένεια επιθυμεί να ορίσει δικό της πραγματογνώμονα.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM