Άγνωστοι αφαίρεσαν τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας από το μνημείο της Marfin

Άγνωστοι αφαίρεσαν τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας από το μνημείο της Marfin Facebook Twitter
Άγνωστοι αφαίρεσαν τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας από το μνημείο της Marfin (Eurokinissi)
0

Άγνωστοι βανδάλισαν το μνημείο της Marfin που βρίσκεται επί της οδού Σταδίου.

Οι άγνωστοι αφαίρεσαν με αιχμηρό αντικείμενο τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας, που βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του μνημείου, απέναντι από τη σφραγίδα του δήμου Αθηναίων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Μαΐου φέτος, 10 χρόνια μετά την τραγωδία της Marfin, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στην οδό Σταδίου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τότε, η ΠτΔ δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, τόσο στη δήλωσή της μετά τα αποκαλυπτήρια της πλακέτας στη μνήμη των νεκρών της τραγωδίας στη Marfin, όσο και τη στιγμή που μίλησε με τους συγγενείς των θυμάτων.

«Σε αυτό το κτίριο στις 5 Μαΐου 2010 δολοφονήθηκαν η Παρασκευή Ζούλια, η εγκυμονούσα Αγγελική Παπαθανασοπούλου, ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης, θύματα του τυφλού μίσους που γεννά ο διχασμός. Τιμούμε τη μνήμη τους. Ποτέ ξανά», αναφέρει η πλακέτα που τοποθετήθηκε στο σημείο 10 χρόνια μετά την τραγωδία.

Άγνωστοι αφαίρεσαν τη σφραγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας από το μνημείο της Marfin Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM