Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας - Δύο άτομα αναζητούν οι αρχές

Υπόθεση 10χρονης Μαρκέλλας: Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας - Δύο άτομα αναζητούν οι αρχές Facebook Twitter
φωτο αρχείου/ eurokinissi
0

Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα στην υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η 10χρονη έχει βρεθεί και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο για μια σειρά εξετάσεων, ωστόσο προς το παρόν κανείς δεν γνωρίζει τι συνέβη τις ώρες που ήταν εξαφανισμένη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές βρίσκονται κοντά στο να εξιχνιάσουν την υπόθεση και προς αυτή την κατεύθυνση τους βοηθάει ένα βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φέρεται να έχουν καταγραφεί οι απαγωγείς.

Κάμερα κλειστού κυκλώματος καταστήματος έχει καταγράψει το 10χρονο κοριτσάκι να περπατάει σε πεζοδρόμιο με μία άγνωστη γυναίκα, η οποία σχετίζεται με την υπόθεση. Η αστυνομία αναζητάει και έναν ηλικιωμένο. Σύμφωνα με τον ALPHA, τα στοιχεία και των δύο είναι γνωστά στις αρχές και ο εντοπισμός τους θεωρείται θέμα χρόνου.

Υπενθυμίζεται ότι 10χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, με την κατάσταση της υγείας της, να μην εμπνέει ανησυχία. 

Τι υποστηρίζει ο βιολογικός πατέρας


Για πρώτη φορά μίλησε και ο βιολογικός πατέρας της μικρής. Είπε πως από την πρώτη στιγμή ήθελε να έρθει σε επαφή με το παιδί του, αλλά αυτό δεν ήταν δυνατόν. «Θέλω να με ζητήσει η Μαρκέλλα και να πάω να την δω με εισαγγελέα. Ενδιαφέρομαι για το παιδί αν και έχω παντρευτεί ξανά και δεν μένω μαζί τους. Για την υπόθεση έμαθα από τον αδερφό της Μαρκέλλας, που μου είπε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και καλύτερα να μην τα σκαλίζουμε».

Ένα από τα πρώτα πρόσωπα που είδε μετά το τέλος της περιπέτειάς της, ήταν η μητέρα της. Σε δηλώσεις της, είπε πως η οικογένεια δεν είχε προηγούμενα με κανέναν και δεν γνωρίζει ποιος ή ποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στο παιδί της. «Η Μαρκέλλα είναι καλά. Δεν μου είπε τίποτα, απλά μόλις με είδε με πήρε μια αγκαλιά».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ