Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκε η 14χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Βύρωνα

Χαμόγελο του Παιδιού: Βρέθηκε η 14χρονη που είχε εξαφανιστεί στον Βύρωνα Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τις πρωινές ώρες της Παρασκευής έληξε η περιπέτεια της 14χρονης Αντριάννας, που είχε εξαφανιστεί στον Βύρωνα στις 3 Ιουνίου, ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η 14χρονη είναι καλά στην υγεία της και εντοπίστηκε στην περιοχή του Παγκρατίου, χάρη στην παρατηρητικότητα αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος ήταν σε υπηρεσία. Έτσι, μπήκε τέλος στην αγωνία των δικών της, ενώ το Χαμόγελο του Παιδιού θα είναι στο πλευρό της 14χρονης και της οικογένειάς της, για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης.

Όμως, συνεχίζεται η αγωνία για την εξαφάνιση ενός άλλου ανήλικου παιδιού. Πρόκειται για τη 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία εξαφανίστηκε την Πέμπτη, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Συμμαθητής της, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ότι την πήρε μία κοκκινομάλλα γυναίκα, η οποία φώναξε το όνομά της. Μέχρι τώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 10χρονης έχουν αποβεί άκαρπες. 

  

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM