ΝΟΤΑΜ για την προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από και προς Κατάρ - Έως 14/6

ΝΟΤΑΜ για την προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από και προς Κατάρ - Έως 14/6 Facebook Twitter
EUROKINISSI/APXEIOY
0

Εκδόθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από την Ελλάδα προς το Κατάρ και αντίστροφα.

Η Notam εκδόθηκε μετά την ανίχνευση των δώδεκα (12) κρουσμάτων επιβατών, θετικών για τη νόσο Covid-19, που ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (Civil Protection GR) και έφτασαν στην χώρα μας με την πτήση από την Ντόχα προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Συγκεκριμένα, με τη ΝΟΤΑΜ της ΥΠΑ αναστέλλονται όλες οι πτήσεις-μετακινήσεις επιβατών, από και προς όλα τα αεροδρόμια μεταξύ Ελλάδας και Κατάρ, από την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020 το απόγευμα έως την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59.

Όπως και με τις προηγούμενες αεροπορικές οδηγίες, από την προσωρινή αναστολή πτήσεων εξαιρούνται οι εμπορευματικές (cargo), οι υγειονομικού ενδιαφέροντος (sanitary), οι ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος (humanitarian), οι ferry flights (επιστροφή αεροσκάφους μόνο με το πλήρωμά του), οι κρατικές (state), οι πτήσεις που αναφέρουν ότι ευρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση (emergency), οι στρατιωτικές πτήσεις (Military), οι πτήσεις που έχουν τεχνική βλάβη χωρίς να χρειαστεί να αποβιβαστούν οι επιβάτες (technical landings) και οι πτήσεις επαναπατρισμού που έχουν εγκριθεί από του υπουργείο Εξωτερικών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: «Μόνο τα ρούχα είναι γύρω στις 40.000 ευρώ» - Τι φέρεται να οφείλει στον επιχειρηματία

Ο δικηγόρος του επιχειρηματία αναφέρει πως δόθηκαν στον τραγουδιστή σημαντικά ποσά για οικιακή βοηθό, έξοδα διαβίωσης, φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο και για αγορές ρούχων αξίας περίπου 40.000 ευρώ
THE LIFO TEAM