Δεσμεύτηκε θαλαμηγός της οικογένειας Κουτσολιούτσου - H Folli Follie κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα

Δεσμεύτηκε θαλαμηγός της οικογένειας Κουτσολιούτσου - H Folli Follie κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα Facebook Twitter
0

Δεσμεύτηκε η θαλαμηγός «Phalarope», η οποία ανήκει σε εταιρεία με έδρα τη Μάλτα και εμφανίζεται να συνδέεται με συμφέροντα του Δημήτρη Κουτσολιούτσου.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι νομικοί σύμβουλοι της Folli Follie εκπροσωπώντας την εταιρεία κατέθεσαν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων περί συντηρητικής κατάσχεσης κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της οικογένειας Κουτσολιούτσου μέχρι του ποσού των 100 εκατ. ευρώ, του πολυτελούς ιδιωτικού σκάφους αναψυχής 32 μέτρων που ελλιμενίζεται στη Μαρίνα Ζέας.

Η αίτηση συζητήθηκε χθες στο Πρωτοδικείο Πειραιά, που την έκανε τελικά δεκτή, εκδίδοντας προσωρινή διαταγή και διέταξε τη δέσμευση του πλοίου και την απαγόρευση του απόπλου. Η διαταγή επιδόθηκε με δικαστικούς επιμελητές και κοινοποιήθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά. Ήδη το πλήρωμα της θαλαμηγούέχει απομακρυνθεί, ενώ η Phalarope παραμένει στη Μαρίνα Ζέας. 

Υπενθυμίζεται πως στα μέσα Απριλίου, έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος με επιστολή προς τον Γιώργο Σάμιο, διευθύνοντα σύμβουλο της Folli Follie, ζήτησε συνολικά 44.474.015 δολάρια, εκ των οποίων ποσό άνω των 6 εκατ. δολαρίων φέρεται να αφορά μισθούς του ίδιου και της συζύγου του, ενώ τα υπόλοιπα δάνειο που χορήγησε στην εταιρεία.

Η εταιρία απάντησε με εξώδικη επιστολή, που απευθυνόμενη προς τους Δημήτρη Κουτσολιούτσο, Τζώρτζη Κουτσολιούτσο και Καίτη Κουτσολιούτσου δηλώνει πως αρνείται τους ισχυρισμούς «ως παντελώς αναληθείς και προσχηματικούς».

Για τα προνόμια που διεκδικεί η οικογένεια, όπως εταιρικά αυτοκίνητα, σεφ, κηπουρό και προσωπικό ασφαλείας, τα οποία χρέωναν μέχρι πρότινος στη Folli Follie, η εταιρία τονίζει πως «ουδεμία απολύτως υποχρέωση παροχής προσωπικού (οδηγών, μαγείρων και ασφαλείας) έχει, ούτε προς εσάς, ούτε και προς οιονδήποτε άλλο μέτοχο της».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM