Τσιόδρας: 40 νέα κρούσματα και τέσσερις θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

Τσιόδρας: 40 νέα κρούσματα και τέσσερις θάνατοι το τελευταίο 24ωρο Facebook Twitter
0

Σε 160 ανέρχονται οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα, καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν τέσσερις ακόμη θάνατοι με τα κρούσματα να φτάνουν πλέον τα 2.810.

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο είναι 40 εκ των οποίων τα 35 από γνωστή συρροή κρουσμάτων και το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας ανέρχεται πλέον στα 2.810, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας.

Παράλληλα, 23 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, με τον μέσο όρο ηλικίας τους να είναι τα 72 έτη. Από τους διασωληνωμένους ασθενείς, 10 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες, ενώ το 96% έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ηλικία 70 ετών και άνω.

Από τους θανόντες, 43 γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία τους είναι τα 75 έτη, ενώ το 93,6% των θυμάτων είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή ηλικία 70 ετών και άνω.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Ελλάδα / Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Δεν είναι μόνο γιορτή και οικογενειακά τραπέζια, αλλά και μια ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς ιδιαίτερα τοπικά έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση σε κάθε γωνιά της χώρας
THE LIFO TEAM