Επίθεση με πέτρες στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής

Επίθεση με πέτρες στη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής Facebook Twitter
0

Με πέτρες επιτέθηκαν στη δημοσιογράφο του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία της Αττικής.

Η δημοσιογράφος μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπως δήλωσε αποκαλύπτωντας την επίθεση.

Όπως ανέφερε η Ρένα Κουβελιώτη, την επίθεση δέχθηκε ενώ είχε πάει για ρεπορτάζ σε παραλία στη Βάρκιζα. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, άγνωστοι της επιτέθηκαν, πετώντας της πέτρες και μια από αυτές την πέτυχε στο κεφάλι.

Σε ανάρτησή της μετά την επίθεση αναφέρει: «Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα . Είμαι καλά με μια απλή διάσειση . Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ ... με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας ... τι να πω; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε ... την κακιά ώρα κ τους κακούς ανθρώπους».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μετά την επίθεση η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε από το σημείο  και μπήκε στο αυτοκίνητό της όπου έχασε για λίγο τις αισθήσεις της. Την αναζήτησαν οι συνάδελφοι του τηλεοπτικού συνεργείου που ήταν στο γύρισμα και όταν την βρήκαν την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Το βράδυ της Πέμπτης στο δελτίο ειδήσεων του Alpha μεταδόθηκε το παρακάτω ρεπορτάζ της Ρένας Κουβελιώτη από παραλίες της Αθήνας.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, συνδικαλιστικών φορέων και συνάδελφοι του αστυνομικού
LIFO NEWSROOM
Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Ελλάδα / Πειραιάς: Στο νοσοκομείο 17χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Πλαστή ταυτότητα και συλλήψεις σε καφετέρια

Κατά την έρευνα προέκυψε ότι ο 17χρονος είχε χρησιμοποιήσει πλαστή αστυνομική ταυτότητα προκειμένου να εισέλθει στο κατάστημα και να παραγγείλει ποτά
LIFO NEWSROOM