Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής - Με ιατρικές μάσκες

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής - Με ιατρικές μάσκες Facebook Twitter
0

Παρέμβαση στο δημαρχείο Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης o Ρουβίκωνας

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, περίπου 30 μέλη του Ρουβίκωνα έφθασαν στον δεύτερο όροφο όπου στεγάζεται το γραφείο του δημάρχου, Βαγγέλη Ζορμπά, λίγο μετά το μεσημέρι και φορώντας ιατρικές μάσκες, αρχικά πέταξαν φέιγ βολάν στον χώρο.

Στη συνέχεια, μπήκαν στο γραφείο του δημάρχου, είχαν έντονο διάλογο μαζί του σχετικά με την καστάσταση που έχει δημιουργηθεί στην πλατεία της περιοχής και την αστυνομική παρουσία. Στη συνέχεια, αποχώρησαν.

Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει ότι «από την μία έχουμε μια επιδημία για την εξάλειψη της όποιας πρέπει όλη η κοινωνική βάση να παλέψει με σοβαρότητα και κοινωνική ευθύνη τώρα, ενώ από την άλλη έχουμε κράτος και κεφάλαιο, που πιεσμένα μεν από τις συνθήκες επιχειρούν να διευρύνουν το πεδίο εξουσίας τους, να εκμεταλλευτούν το "κοινωνικό μορατόριουμ" και να πάρουν όσα δεν μπορούσαν πριν τον ιό». 

«Ακριβώς επειδή καμία επιδημία, ούτε η υγειονομική, ούτε η κατασταλτική μπορούν να αγνοηθούν η θέση που βρισκόμαστε όλοι είναι περίπλοκη. Δεν πρέπει να αφεθούμε ούτε στην χαλάρωση του τέλους της καραντίνας αλλά ούτε και να αφήσουμε την εξουσία να ξεδιπλώσει τα σχέδιά της εκμεταλλευόμενη βρώμικα την κατάσταση έκτακτης ανάγκης», υπογραμμίζει ο Ρουβίκωνας. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM