Κάρτες απεριορίστων διαδρομών: Πώς θα δοθεί η αποζημίωση στους επιβάτες

Κάρτες απεριορίστων διαδρομών: Πώς θα δοθεί η αποζημίωση στους επιβάτες Facebook Twitter
0

Για την πίστωση στους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών μίλησε ο Γενικός Γραμματέας Μεταφορών, του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Σταθόπουλος.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι «όλοι οι χρήστες μηνιαίων καρτών που τις αγόρασαν μεσούσης της κρίσης και των περιορισμών, θα πάρουν μια πίστωση χρόνου ισόποση. Δηλαδή αγόρασες μηνιαία κάρτα, θα πάρεις τουλάχιστον ένα μήνα πίστωση χρόνου στην επόμενη ανανέωση της μηνιαίας κάρτας που θα πάρεις», ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 9,89.

Για τους χρήστες τριμηνιαίων, εξαμηνιαίων και ετήσιων καρτών, εξήγησε πως θα πιστωθεί το σύνολο των ημερών που διήρκησαν τα περιοριστικά μέτρα, δηλαδή 55 ημέρες.

Για τους χρήστες που θα ανανεώσουν ετήσιες κάρτες, επιπλέον των 55 ημερών, θα τους δοθεί επιπλέον έκπτωση 10%, «που σημαίνει ότι αυτός που θα ανανεώσει την κάρτα του μέχρι το τέλος του χρόνου, επιπλέον των 55 ημερών θα πάρει επιπλέον άλλες 30 ημέρες, δηλαδή θα πάρει επέκταση χρόνου πληρώνοντας το αντίτιμο για την ετήσια κάρτα. Άρα αντί για 12 μήνες θα κυκλοφορεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για 15 μήνες», σημείωσε ο κ. Σταθόπουλος.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM