Σε επιφυλακή είναι για ένα ακόμη βράδυ η αστυνομία, για να αποφευχθεί συγκέντρωση πολλών ατόμων σε πλατείες. Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. είναι πιο έντονη στην Αγ. Παρασκευή, έπειτα και από την απόφαση που έχει ληφθεί για τη συγκεκριμένη περιοχή.

 

Έπειτα από τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών, πλέον από χθες η πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή κλείνει κάθε βράδυ, από τις 9 μ.μ. έως το επόμενο πρωί. Περιπολικά της αστυνομίας βρίσκονται εκεί και από τα μεγάφωνα γίνονται ανακοινώσεις που υπενθυμίζουν στους πολίτες τη σχετική απόφαση και τους καλούν να απομακρυνθούν από την πλατεία.

 

 

 

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στις σημερινές δηλώσεις του στη συγκέντρωση που έγινε και χθες στην Αγία Παρασκευή- μεταξύ άλλων περιοχών- υπενθυμίζοντας τους κινδύνους.

 

«Μη σεβόμενοι την κοινή προσπάθεια, συγκεντρώνονται χωρίς μέτρα προφύλαξης αγνοώντας τις οδηγίες προστασίας στις διάφορες πλατείες. Αυτό που κάνουν είναι να θέτουν σε κίνδυνο τη δική τους ζωή και τη ζωή των φίλων τους και των δικών τους ανθρώπων», είπε ο κ. Χαρδαλιάς.

 

«Ούτε αντίσταση κάνουν κάποιοι, ούτε μαγκιά δείχνουν. Ο κορωνοϊός είναι αντίπαλος [...] και δεν παίζει ούτε αντιμετωπίζεται από την αστυνομία. Η αστυνομία αντιμετωπίζει παραβατικές συμπεριφορές. Όσοι επιλέγουν να αγνοούν την πραγματικότητα θέτουν τη δική τους ζωή, τη ζωή των φίλων τους, της οικογένειάς τους», τόνισε ακόμη ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr