Ανώγεια: Στον εισαγγελέα ο γιος του 63χρονου - Το κρίσιμο σημείο για τις διαδοχικές δολοφονίες

Ανώγεια: Στον εισαγγελέα ο γιος του 63χρονου - Το κρίσιμο σημείο για τις διαδοχικές δολοφονίες Facebook Twitter
Ανώγεια: Στον εισαγγελέα ο γιος του 63χρονου - Τι ερευνούν οι αρχές (Eurokinissi)
0

Κάτω από «δρακόντεια μέτρα» ασφαλείας οδηγείται στο Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου ο γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 30χρονο φερόμενο ως δολοφόνο του πατέρα του στα Ανώγεια.

Σχεδόν όλη η αστυνομική διεύθυνση της περιοχής  βρίσκεται επί ποδός υπό τον φόβο της συνέχειας της βεντέτας στα Ανώγεια, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, αλλά και του 30χρονου κτηνοτρόφου που τον πυροβόλησε.

Ο γιος του 63χρονου, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 30χρονο κτηνοτρόφο, μετά τη δολοφονία του πατέρα του, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Ρεθύμνου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, για να απολογηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος άνδρας ισχυρίστηκε αμέσως μόλις παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ότι την ώρα του θανάσιμου τραυματισμού του πατέρα του εκείνος ήταν στο μπάνιο του σπιτιού του.

Μόλις, άκουσε τις φωνές της μητέρας του και έναν πυροβολισμό και, όταν είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο στον δρόμο, πήρε το πιστόλι του και πυροβόλησε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη.

Συνεχίζονται οι έρευνες

 

Την ίδια ώρα οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν την ενδελεχή έρευνα προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι ακριβείς συνθήκες, που οδήγησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο διπλό φονικό.

Τελευταίες πληροφορίες από το cretalive, αναφέρουν ότι στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκαν κάλυκες και από τα δύο όπλα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν 8 κάλυκες από μικρό εννιάρι όπλο, οι οποίες φέρονται να προέρχονται από το όπλο που παρέδωσε ο 29χρονος γιος του Λ. Καλομοίρη στην Ασφάλεια Ρεθύμνου αλλά και ένας κάλυκας από κανονικό εννιάρι όπλο, που εικάζεται ότι είναι του 30χρονου κτηνοτρόφου, που πυροβόλησε τον 63χρονο.

Κρίσιμο σημείο στην έρευνα αποτελεί η απόσταση της βολής της σφαίρας που δέχθηκε ο 63χρονος Λ. Καλομοίρης καθώς υπάρχουν εικασίες που θέλουν το όπλο να έχει εκπυρσοκροτήσει.

Σε ό,τι αφορά στο ύψος της βολής που δέχτηκε ο 63χρονος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε διαφορά ύψους, γεγονός που σημαίνει ότι ο Καλομοίρης ήταν πιο χαμηλά όταν δέχθηκε τη σφαίρα.

Με πληροφορίες από το creatalive

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ