Δύο θάνατοι εν πλω, σε διαφορετικά δρομολόγια πλοίων

Δύο θάνατοι εν πλω, σε διαφορετικά δρομολόγια πλοίων Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
0

Δύο ηλικιωμένοι άνδρες άφησαν την τελευταία τους πνοή εν πλω, την Παρασκευή, ενώ ταξίδευαν σε δύο διαφορετικά πλοία.

Στο Blue Star Mykonos 84χρονος άνδρας άφησε τη ζωή του, ενώ ταξίδευε από τον Πειραιά με προορισμό την Ικαρία. Το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Εύδυλο, Φούρνους, Καρλόβασι, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Καβάλα. Όταν κατέπλευσε στο λιμάνι της Σύρου, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον 84χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Το βράδυ της Παρασκευής, ο πλοίαρχος του πλοίου Blue Star Naxos ενημέρωσε τη λιμενική αρχή Νάξου ότι το πλοίο επιστρέφει στο νησί από το οποίο είχε αποπλεύσει, για να αποβιβάσει 77χρονο επιβάτη, που είχε χάσει τις αισθήσεις του και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης. Ο ηλικιωμένος άνδρας ταξίδευε από τον Πειραιά με προορισμό την Αμοργό. Μόλις επέστρεψε στη Νάξο το πλοίο, ασθενοφόρο τον μετέφερε στο κέντρο υγείας, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

91χρονος ανασύρθηκε νεκρός από το λιμάνι στον Πειραιά

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 91χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «Παγόδα» στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Ασκληπιείο Βούλας», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Από το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ