Αυξάνονται οι νεκροί του κορωνοϊού στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες

Αυξάνονται οι νεκροί του κορωνοϊού στην Ελλάδα τις τελευταίες ώρες Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Αυξάνεται ο αριθμός των θανάτων από κορωνοϊό στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σήμερα το πρωί κατέληξαν από Covid-19 άλλα τρία άτομα. Πρόκειται για έναν 82χρονο στην Πάτρα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ένα 78χρονο στη Θεσσσαλονίκη και ένας 72χρονο στην Αλεξανδρούπολη. Πλέον οι νεκροί ανέρχονται στους 76. 

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ, ο 72χρονος βρισκόταν διασωλημένος στην εντατική. Και παρότι η κατάσταση της υγείας του είχε παρουσιάσει μικρή βελτίωση, στη συνέχεια επιδεινώθηκε ξανά, με αποτέλεσμα ο άνδρας να καταλήξει το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό από το υπουργείο Υγείας ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.735. Το 54,9% αφορά άνδρες. Από το σύνολο των κρουσμάτων, 352 (20,3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι στο εξωτερικό και 617 (35.6%) αφορούν σε επαφές ήδη γνωστού κρούσματος. 

Η διάμεση ηλικία των διασωληνωμένων ασθενών είναι τα 65 έτη. Το 22,6% είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 68,8% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Δέκα 10 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Μέχρι στιγμή, έχουν ελεγχθεί στην χώρα 25.453 κλινικά δείγματα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM