Κορωνοϊός: Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στο δάσος Σέιχ Σου με απόφαση Τζιτζικώστα

Κορωνοϊός: Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στο δάσος Σέιχ Σου με απόφαση Τζιτζικώστα Facebook Twitter
Κορωνοϊός: Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου με απόφαση Τζιτζικώστα (Eurokinissi)
0

Την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, το Σέιχ Σου, για όσο χρόνο χρειαστεί αποφάσισε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού.

Η απαγόρευση αφορά σε όλους τους πολίτες και τα οχήματα, πέραν των κρατικών και υπηρεσιακών, όπως αναφέρει η  Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα, ήδη έχει ειδοποιηθεί η Ελληνική Αστυνομία, ώστε να απομακρυνθούν όλοι όσοι βρίσκονται στην περιοχή.

«Παρά τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν, παρά τις οδηγίες που έχουμε δώσει για αποφυγή των περιττών μετακινήσεων ορισμένοι επιμένουν εν μέσω έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού να συμπεριφέρονται αντικοινωνικά.

Είναι χρέος μας να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία και να αποτρέψουμε με κάθε μέσο την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σήμερα Κυριακή καταγράφεται μαζική συγκέντρωση πολιτών στο περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης, αυξάνοντας τον κίνδυνο μετάδοσης του ιού. Αποφάσισα να απαγορεύσω την κυκλοφορία στο Σέιχ Σου για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να μην επιτρέψουμε τη διάδοση του κορωνοϊού.

Το περιαστικό δάσος της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας και θα αστυνομεύεται διαρκώς για όσο διάστημα χρειαστεί. Απευθύνω εκ νέου έκκληση προς όλους για παραμονή στο σπίτι. Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας. Μένουμε σπίτι», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας.

Παράλληλα, drone της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει να πετά στην παραλιακή ζώνη της Θεσσαλονίκης, προτρέποντας τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι τους και να τηρούν τα προληπτικά μέτρα προστασίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM