Απεργία την Πρωτομαγιά

Θάνατος επιχειρηματία στο Καβούρι: Προφυλακιστέος ο 26χρονος γιος επιχειρηματία

Θάνατος επιχειρηματία στο Καβούρι: Προφυλακιστέος ο 26χρονος γιος επιχειρηματία Facebook Twitter
Αρνείται τις κατηγορίες ο 26χρονος (Eurokinissi)
0

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 26χρονος γιος γνωστού επιχειρηματία, που κατηγορείται για την πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών σε 47χρονο επιχειρηματία στο Καβούρι.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Ο νεαρός αρνήθηκε μάλιστα κατηγορηματικά ότι είχε πρόθεση να βλάψει τον 47χρονο, με τον οποίο διαπληκτίστηκε έντονα το περασμένο Σάββατο.

Όπως ισχυρίστηκε ο 24χρονος, γνώριζε τον 47χρονο από την ηλικία των πέντε ετών και τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είχαν καλές σχέσεις μαζί του.

Ο 26χρονος χαρακτήρισε «ουσιαστικά και νομικά αβάσιμη» την κατηγορία που του αποδίδεται τονίζοντας πως δεν υπήρξε καμία πρόθεση από μέρους του να προκαλέσει το θάνατο του θύματος. Μάλιστα, ο 26χρονος φέρεται να απέδωσε την κατάληξη του θύματος στη χρήση αλκοόλ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 26χρονου χαρακτήρισε σκληρή την απόφαση της δικαιοσύνης για προσωρινή κράτηση.

«Είναι μια σκληρή κρίση για ένα παιδί με λευκό ποινικό μητρώο. Πρόκειται για μια σωματική βλάβη από αμέλεια δικαιολογημένη από τη συμπεριφορά του θύματος» δήλωσε ο κ. Κούγιας , αμέσως μετά την προφυλάκιση του εντολέα του, υπογραμμίζοντας πως θα προσφύγει κατά της απόφασης μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες.

Ελλάδα
0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ