Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης

Συνελήφθη ο Μένιος Φουρθιώτης Facebook Twitter
1

Ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ. στο Περιστέρι, μετά από μήνυση για εξύβριση που κατέθεσε σε βάρος του μία γυναίκα. 

Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα και ένας άντρας μετέβησαν σε τηλεοπτικό σταθμό με τον οποίο συνεργάζεται ο Φουρθιώτης, όπου υπήρξε έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε εκείνους και στον Φουρθιώτη για προσωπικές διαφορές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδα Έθνος, ο παρουσιαστής μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα, υπέβαλλε μήνυση σε βάρος της γυναίκας για εξύβριση και απειλή και έτσι οι αστυνομικοί τη συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στη συνέχεια, η γυναίκα υπέβαλλε και αυτή μήνυση σε βάρος του Φουρθιώτη για εξύβριση, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να συλλάβουν τον παρουσιαστή. Ο εισαγγελέας έδωσε προφορική εντολή να αφεθούν ελεύθεροι. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια