Κανονικά θα διεξαχθεί το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με τους διοργανωτές να διαβεβαιώνουν ότι θα ληφθούν μέτρα πρόληψης, στον απόηχο των τριών κρουσμάτων κοροναϊού στην Ελλάδα. 


Την Πέμπτη 5 Μαρτίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη του Φόρουμ με την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

 

«Θεωρούμε χρήσιμο να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνουμε για τον νέο κοροναϊό (COVID-19), ο οποίος εμφανίστηκε και στη χώρα μας. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) σχετικά με τα ταξίδια και τις μεγάλες συναθροίσεις, όπως το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών. Επίσης, παρακολουθούμε τις υποδείξεις της Ελληνικής Κυβέρνησης και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας και ενημερωνόμαστε διαρκώς την εξέλιξη της κατάστασης», σημειώνουν οι διοργανωτές του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

 

Λεπτομέρειες σχετικά με τα μέτρα που προτείνονται από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Στους χώρους όπου θα πραγματοποιηθεί το Φόρουμ θα διατίθεται σήμανση για τις συστάσεις σχετικά με την τήρηση των κανόνων υγιεινής. Σε όλους τους χώρους θα γίνεται ενισχυμένος καθαρισμός και θα υπάρχουν συσκευασίες με υγρό-αλκοολούχο απολυμαντικό χεριών σε όλους τους δημόσιους χώρους.

 

Παράλληλα, ενισχυμένη θα είναι η παρουσία υγειονομικού προσωπικού στον χώρο του Φόρουμ.