Εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, η «Αικατερίνη Κελέση», προστατευόμενη μάρτυρας για την υπόθεση Novartis

 

Η μάρτυρας θα καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή τη Δευτέρα στις 20:30. Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα ο προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Μάξιμος Σαράφης» εμφανίστηκε επίσης στην ΓΑΔΑ και θα καταθέσει το απόγευμα της Δευτέρας. 

 

Ο «Μάξιμος Σαράφης» παρουσιάσθηκε οικειοθελώς στο πλαίσιο του εντάλματος βίαιης προσαγωγής που είχε εκδοθεί εις βάρος του, προκειμένου να καταθέσει. Στην ενέργεια αυτή προχώρησε αφού επικοινώνησε δύο φορές χθες με το τμήμα Προστασίας Μαρτύρων της Ασφάλειας Αττικής και ανέφερε στον προϊστάμενο ότι δεν κρύβεται από απείθεια και είναι διαθέσιμος να καταθέσει εφόσον τηρηθεί ο νόμος που τον καθιστά προστατευόμενο μάρτυρα και με την προϋπόθεση να προστατευθούν τα προσωπικά του στοιχεία.

 

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την απάντηση που έδωσε σήμερα ο εποπτεύων εισαγγελέας της Διαφθοράς, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Παναγιώτης Μπρακουμάτσος, οι προστατευόμενοι μάρτυρες «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση», θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο επιθυμούν να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis. 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr