Θεσσαλονίκη: Αιματηρή απόπειρα ληστείας - Δύο τραυματίες

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή απόπειρα ληστείας - Δύο τραυματίες Facebook Twitter
0

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ανθρώπων.


Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr δύο άνδρες από το Πακιστάν κατήγγειλαν ότι πέντε ομοεθνείς τους αποπειράθηκαν να τους ληστέψουν στην οδό Μοναστηρίου απέναντι από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης.


Από τη συμπλοκή, ο ένας αλλοδαπός φέρει τραύματα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος επιφανειακά τραύματα στο στήθος.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τους δύο άνδρες στο νοσοκομείο Παπανικολάου ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν έρευνα στην περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.

 

Με πληροφορίες από Thestival 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM