Σύνταγμα: Ένταση και χημικά στη φοιτητική πορεία

Σύνταγμα: Ένταση και χημικά στη φοιτητική πορεία Facebook Twitter
Ένταση στην πορεία των φοιτητών στο Σύνταγμα (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
3

Ένταση επικράτησε στο Σύνταγμα, όταν έφτασε εκεί η πορεία των φοιτητών που διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας.

Ομάδα φοιτητών που μετέχουν στην πορεία, πλησίασαν τα ΜΑΤ που είχαν πάρει θέση μπροστά από τη Βουλή κρατώντας σημαίες και οι αστυνομικοί απάντησαν με τη χρήση χημικών.

Εκπαιδευτικοί και φοιτητές, που έκαναν πορεία τόσο στην Αθήνα όσο και τη Θεσσαλονίκη, τάσσονται κατά της εξίσωσης των τίτλων των κολεγίων με εκείνων των πανεπιστημίων και υπέρ της εξίσωσης των δικαιωμάτων αναπληρωτών και μόνιμων εκπαιδευτικών.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ανοίγουν ξαφνικά τα σύνορα με εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες στα νησιά, δεν κουνιέται φύλλο.Ένα άκυρο δημοψήφισμα δεν λαμβάνεται υπόψιν. Δεν κουνιέται φύλλο.Ξεπουλιεται όλη η χώρα με το αριστερό 3ο μνημόνιο. Δεν κουνιέται φύλλοΈχουμε γαλάζια κυβέρνηση, ξαφνικά όλοι στους δρόμους.