Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκρή 4χρονη από πυρκαγιά

Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκρή 4χρονη από πυρκαγιά Facebook Twitter
Eurokinissi - Φωτογραφία Αρχείου
0

Ένα παιδί τεσσάρων ετών έχασε τη ζωή του από πυρκαγιά που ξέσπασε στον συνοικισμό Αλάν Κογιού, μέσα στην πόλη της Κομοτηνής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η πυρκαγιά ξέσπασε σε παράγκα του συνοικισμού. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική, οι άνδρες της οποίας προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς. Κατά τον έλεγχο εντόπισαν το 4χρονο παιδί νεκρό και το παρέδωσαν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην παράγκα έμεναν συνολικά επτά παιδιά με τους γονείς τους οι οποίοι έβγαλαν τα έξι από αυτά αλλά δεν πρόλαβαν να σώσουν και την 4χρονη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από θερμαντικό σώμα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια.


Όπως γνωστοποίησε το πυροσβεστικό σώμα, στην επιχείρηση της κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε οχήματα με 11 πυροσβέστες.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM