ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ένοπλη επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ύποπτο όχημα βρέθηκε τυλιγμένο στις φλόγες σύμφωνα με πληροφορίες

Ένοπλη επίθεση στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ύποπτο όχημα βρέθηκε τυλιγμένο στις φλόγες σύμφωνα με πληροφορίες Facebook Twitter
0

Στόχος δολοφονικής ενέδρας έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. 

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο και πυροβόλησαν μία φορά προς αυτόν, την στιγμή που το τεχνικό στέλεχος του Ολυμπιακού έβγαινε από το αυτοκίνητό του, στην οδό Ελπίδος. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος για να καλυφθεί και τραυματίστηκε στο γόνατο του. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο δράστης πυροβόλησε σε ευθεία βολή εναντίον του Σέρβου στράικερ, με πρόθεση να τον πετύχει και όχι απλά να τον εκφοβίσει. Η σφαίρα δεν πέτυχε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. 

Ο 47χρονος Σέρβος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου βρίσκεται εκτός κινδύνου ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ένα αυτοκίνητο τύπου smart εντοπίστηκε αργότερα να έχει τυλιχτεί στις φλόγες στην οδό Περγάμου, κοντά στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού, και οι αρχές ερευνούν αν πρόκειται για το όχημα με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. 

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM