Καλαμάτα: Συγκλονίζει η γυναίκα που βρήκε το βρέφος στον κάδο απορριμάτων - Τι αναφέρει το νοσοκομείο

Καλαμάτα: Συγκλονίζει η γυναίκα που βρήκε το βρέφος στον κάδο απορριμάτων - Τι αναφέρει το νοσοκομείο Facebook Twitter
0

«Μου έλεγαν ότι έχω πάθει παράνοια, ότι είναι γατιά μέσα στην τσάντα», δήλωσε η γυναίκα που σήμερα το πρωί εντόπισε ένα βρέφος σε υπόγειο κάδο απορριμμάτων, στην Καλαμάτα

Η γυναίκα, που ειδοποίησε τις Αρχές, κρατούσε τον υπόγειο κάδο ανοιχτό «για να παίρνει το μωρό αέρα» ενώ δεν άφηνε κανένα περίοικο να πετάξει σκουπίδια. Σύμφωνα με τη γυναίκα ο υπόγειος κάδος «είχε βάθος» καθώς ήταν «γεμάτος μέχρι τη μέση». Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, έκανε γνωστό ότι το νεογέννητο βρέθηκε στις 7.15 το πρωί μετά από αυτοψία στο σημείο. 

 

Δήμαρχος Καλαμάτας: «Τα απορριμματοφόρα συμπιέζουν τα απορρίμματα»

«Ευτυχώς μέσα στην ατυχία του το παιδάκι ήταν τυχερό», είπε στον Alpha ο Θανάσης Βασιλόπουλος, δήμαρχος Καλαμάτας. Ο ίδιος ανέφερε ότι υπήρξε μία καθυστέρηση στο απορριμματοφόρο και ο κάδος έπρεπε να είχε σηκωθεί νωρίτερα. «Με το απορριματοφόρο δίπλα στον υπόγειο κάδο δεν θα είχε ακουστεί το κλάμα του μωρού. Και τα απορριμματοφόρα συμπιέζουν τα απορρίμματα», δήλωσε ο κ. Βασιλόπουλος. 

 

 

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Καλή η γενική κατάσταση του βρέφους

«Σήμερα Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 7:50 π.μ. προσκομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου μας από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας ένα νεογέννητο αγοράκι ηλικίας μεταξύ 5-10 ημερών σε καλή γενική κατάσταση με ίκτερο χωρίς εμφανή εξωτερικά στοιχεία κακοποίησης», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο. «Παραμένει στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας ενυδατώνεται με ορό και σιτίζεται. Αναμένονται τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου». 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ