Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Συλλήψεις και προσαγωγές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: Συλλήψεις και προσαγωγές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
1

Πενήντα άτομα προσήχθησαν συνολικά χτες το βράδυ από την Αστυνομία κατά την διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, μετά την ειρηνική πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Από τους προσαχθέντες, ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 10. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε. Συλλήψεις και προσαγωγές έγιναν επίσης στην Πάτρα και στην Θεσσαλονίκη. Στην Πάτρα έγιναν 19 προσαγωγές, εκ των οποίων οι επτά μετατράπηκαν σε συλλήψεις ενώ τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί· στη Θεσσαλονίκη προσήχθησαν οκτώ άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν δύο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι οι χθεσινές προγραμματισμένες εκδηλώσεις και πορείες στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, σε διάφορες πόλεις της χώρας, εξελίχθηκαν «χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα».

«Από τις αστυνομικές δυνάμεις αντιμετωπίστηκαν άμεσα ομάδες ατόμων, που επιχείρησαν να προβούν σε έκνομες ενέργειες και επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών με ρίψη μολότοφ και άλλων αντικειμένων», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Αν οι υπάλληλοι της MARFIN που πέθαναν χωρίς κανέναν λόγο, ήταν μέλη κάποιας τρομοκρατικής οργάνωσης, αν είχαν στριμώξει αστυνομικούς και τους πετούσαν μολότοφ, αν έσπαγαν βιτρίνες, έκαναν πλιάτσικο και έκαιγαν την Αθήνα, ίσως να τους θυμόμασταν σήμερα. Αλλά δεν θυμόμαστε αυτούς τους νεκρούς.Αυτή είναι η χειρότερη αλητεία στην ιστορία αυτή.