Συναγερμός στην Ελασσόνα: Άνοιξε ρήγμα 2 χιλιομέτρων

Συναγερμός στην Ελασσόνα: Άνοιξε ρήγμα 2 χιλιομέτρων Facebook Twitter
Ανησυχία στην Ελασσόνα από τα αλλεπάλληλα ρήγματα χιλιομέτρων στο έδαφος
1

Αναστάτωση επικρατεί μεταξύ των κατοίκων της Καλλιθέας Πετρωτού στην Ελασσόνα μετά την πρόκληση αλλεπάλληλων ρηγμάτων στο έδαφος που εκτείνονται σε απόσταση δύο χιλιομέτρων.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και κλιμάκιο ειδικών του ΙΓΜΕ σπεύδει επί τόπου για έλεγχο και τη διακρίβωση των αιτίων του γεωλογικού φαινομένου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ωστόσο, πρόκειται για ρήγματα που ενδεχομένως συνδέονται με τις έντονες βροχοπτώσεις.

Για πρωτοφανές στην περιοχή φαινόμενο έκανε λόγο, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος της κοινότητας Ελασσόνας, Μάκης Βαρνάς προσθέτοντας πως αφότου ενημέρωσε την αρμόδια περιφέρεια, ο χώρος αποκλείστηκε και αναμένονται περαιτέρω ενέργειες τόσο από την περιφέρεια όσο και από τον δήμο. «Έχουμε ένα μεγάλο γεωλογικό φαινόμενο κατολίσθησης και δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε διαδικασίες ανέγερσης του δρόμου», πρόσθεσε.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια