Τραγωδία στο Περιστέρι: Νεκρό 2,5 ετών παιδί - Μπήκε σε μπαούλο παίζοντας και πέθανε από ασφυξία

Τραγωδία στο Περιστέρι: Νεκρό 2,5 ετών παιδί - Μπήκε σε μπαούλο παίζοντας και πέθανε από ασφυξία Facebook Twitter
Τραγικό θάνατο βρήκε ένα παιδί 2,5 ετών στο Περιστέρι ενώ έπαιζε κρυφτό με το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
0

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα παιδί 2,5 ετών στο Περιστέρι ενώ έπαιζε κρυφτό με το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η μητέρα του σε κατάσταση σοκ, μετέφερε το παιδί στο νοσοκομείο «Ταξιάρχης» όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες το παιδί έχασε τη ζωή του όταν, παίζοντας κρυφτό με τον αδελφό του, κρύφτηκε σε ντουλάπα και πέθανε από ασφυξία. Άλλες πηγές κάνουν λόγο για μπαούλο.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο θάνατος πιθανότατα προκλήθηκε από ασφυξία και ήταν οι ίδιοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Πρακτορείο, μεταφέρουν ότι το παιδί «πιθανόν κλείστηκε σε μπαούλο κατά την διάρκεια παιχνιδιού».

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που διατάχθηκε ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ