Μεσσηνία: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα - Αναφορές για πυροβολισμούς

Μεσσηνία: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα - Αναφορές για πυροβολισμούς Facebook Twitter
Ένοπλη ληστεία με πυροβολισμούς στη Μεσσηνία - EUROKINISSI
0

Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη «Χώρα» Μεσσηνίας. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της elefthriaonline.gr, στον χώρο εισέβαλαν 4 δράστες, ενώ υπάρχουν αναφορές για δύο πυροβολισμούς, χωρίς όμως να υπάρξει τραυματισμός. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πρόκειται για τη δεύτερη ένοπλη ληστεία στη Μεσσηνία σε διάστημα μόλις λίγων ημερών. Είχε προηγηθεί ανάλογο περιστατικό στα ΕΛΤΑ Θουρίας όπου τρεις δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν λεία 115.000 ευρώ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΑΝΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΕΚΡΟΣ

Ελλάδα / Χανιά: Πυκνή θαμνώδης βλάστηση και ξερά κλαδιά «έκρυβαν» τη σορό του 33χρονου για μήνες

Η σορός του 33χρονου γιατρού που αγνοούνταν από τον Δεκέμβριο του 2025 έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και σήμερα αναμένεται να μεταβούν εκεί οι γονείς του για την πλήρη επιβεβαίωση
THE LIFO TEAM