Σε κίνδυνο μητέρα και κόρη που χάθηκαν στην Κατερίνη - Τα νέα στοιχεία για όσα έγιναν πριν την εξαφάνιση

Σε κίνδυνο μητέρα και κόρη που χάθηκαν στην Κατερίνη - Τα νέα στοιχεία για όσα έγιναν πριν την εξαφάνιση Facebook Twitter
0

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μαρίας Ιωάννας από την Κατερίνη, η οποία εξαφανίστηκε μαζί με τη 45χρονη μητέρα της στις 8 Νοεμβρίου συνεχίζονται ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η μαθήτρια Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη εξαφανίστηκε με ένα τηλεφώνημα της 45χρονης στον σύζυγό της να είναι το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε η μητέρα της. Οκτώ μέρες μετά η γιαγιά της 17χρονης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και περιέγραψε τι είε συμβεί πριν την εξαφάνιση. «Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω» είπε η μητέρα της 17χρονης, όπως ανέφερε η γιαγιά της Μαρίας Ιωάννας.

 

«Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία» δήλωσε η γιαγιά της.

Στις 8 Νοεμβρίου, την ημέρα της εξαφάνισης, η Μαρία-Ιωάννα είχε γενέθλια και ετοίμαζε μεγάλο πάρτι στο σπίτι. Μία μέρα νωρίτερα  φέρεται να ζητούσε επίμονα από τη μητέρα της να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο και μετά χάθηκαν τα ίχνη τους. Σύμφωνα με τους γείτονες, η 45χρονη μητέρα ήταν εκνευρισμένη αφού αρχικά το αυτοκίνητό τους παρουσίασε βλάβη. Ύστερα πήρε το κορίτσι για την καθημερινή τους βόλτα. 

Η ασφάλεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό μητέρας και κόρης.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε χθες και η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της. Ο πατέρας και σύζυγος ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν εξαφανιστούν. Γείτονας τους, καβγάδισε άγρια με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα ενώ ήταν εκνευρισμένη. «Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» είπε στο «Τούνελ».

Σε κίνδυνο μητέρα και κόρη που χάθηκαν στην Κατερίνη - Τα νέα στοιχεία για όσα έγιναν πριν την εξαφάνιση Facebook Twitter

Απηύθυνε έκκληση στους τηλεθεατές όποιος δει το αυτοκίνητο να ενημερώσει τις Αρχές.  Στο «Τούνελ» δόθηκε μια νέα αφίσα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου όπως το κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Ο σύζυγος και πατέρας διευκρίνισε ότι το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί την πρώτη μέρα της εξαφάνισης στον παλιό δρόμο που οδηγούσε στην Ελασσόνα.

Το «Χαμόγελο» δεν ενημερώθηκε άμεσα για την εξαφάνιση της Μαρίας – Ιωάννας, αλλά μετά από τέσσερις ημέρες. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με νεότερη ανακοίνωσή του ενημέρωσε ότι υπάρχουν πληροφορίες πως η ανήλικη και η μητέρα της πιθανόν να επιβαίνουν σε όχημα Ι.Χ χρώματος μπλε, μάρκας Mazda με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΙ 8456.


Η ασφάλεια Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό μητέρας και κόρης.

Σε κίνδυνο μητέρα και κόρη που χάθηκαν στην Κατερίνη - Τα νέα στοιχεία για όσα έγιναν πριν την εξαφάνιση Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ