Θρίλερ με την 17χρονη Μαρία και την μητέρα της - Είναι εξαφανισμένες εδώ και μια εβδομάδα

Θρίλερ με την 17χρονη Μαρία και την μητέρα της - Είναι εξαφανισμένες εδώ και μια εβδομάδα Facebook Twitter
0

Σε εξέλιξη είναι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό 17χρονης και της 45χρονης μητέρας της, τα ίχνη των οποίων αγνοούνται από την περασμένη εβδομάδα, από την πόλη της Κατερίνης.

Για την ανήλικη, το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενεργοποίησε, κατόπιν συναίνεσης της αστυνομίας, συναγερμό "Ambert Alert". Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πρόκειται για την Μαρία - Ιωάννα Δεληγιάννη, η οποία έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η ανήλικη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και γι' αυτό χρησιμοποιεί περιπατητήρα, χρώματος μπλε, όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση-ειδοποίηση.

Είχε προηγηθεί δήλωση εξαφάνισης που έκανε ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης σε αστυνομικό τμήμα της Κατερίνης. Όπως έγινε γνωστό, η εξαφάνιση δηλώθηκε το περασμένο Σάββατο (9/11) ενώ όπως φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ο πατέρας, το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (8/11) του τηλεφώνησε η σύζυγός του μεταφέροντάς του την απόφαση της να φύγει με την κόρη τους.

Έκτοτε διεξάγονται έρευνες που μέχρι στιγμής δεν έχουν καρποφορήσει. Σύμφωνα με την εκδοθείσα ανακοίνωση "Ambert Allert", η ζωή των δύο γυναικών ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ