Δολοφονία Τοπαλούδη: Ψυχολογικά προβλήματα επικαλούνται οι δύο κατηγορούμενοι

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ψυχολογικά προβλήματα επικαλούνται οι δύο κατηγορούμενοι Facebook Twitter
2

Ψυχολογικά προβλήματα επικαλούνται οι δύο κατηγορούμενοι για την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, λίγο πριν αρχίσει η δίκη τους.

Οι δύο κατηγορούμενοι αναζητούν ελαφρυντικά και επικαλούνται ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με τον Ant1, προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους ψυχιάτρους που τους εξέτασαν και οι οποίοι τους παρακολουθούν επί μήνες.

Από την πρώτη στιγμή, οι δυο κατηγορούμενοι ζήτησαν να εξεταστούν από ψυχολόγο καθώς και οι δυο υποστηρίζουν πως μήνες πριν τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είχαν επισκεφθεί ψυχίατρο του νησιού και ακολουθούσαν ειδική φαρμακευτική αγωγή.

Ο ιατρικός πραγματογνώμονας ο οποίος έψαξε στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης διαπίστωσε πως ένας από τους δυο έλεγε ψέματα.

Και οι δυο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικαλούνται πως ταλαιπωρούνται από τα ίδια ακριβώς διαταραχές: ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα κατά την παιδική ηλικία, έντονη επιθετικότητα κατά την εφηβεία, ενώ η χρήση ναρκωτικών ουσιών οδήγησε σε ψυχωτικές διαταραχές.

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε στον Αnt1 και έκανε λόγο για τερτίπια. «Θα προσπαθήσουν να επικαλεστούν το οτιδήποτε και οι δικηγόροι τους, καλά κάνουν την δουλειά τους, προσπαθούν να σκαρφιστούν ένα σωρό τερτίπια. Εμείς τι τερτίπι να σκαρφιστούμε για να μπορέσουμε να ζωντανέψουμε ξανά την κόρη μας;» ανέφερε ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ